ALL INCLUSIVE програма:
Закуска: 7:30 – 10:00

Кулинарния ни екип с удоволствие ще приготви пред очите ви избраните от вас омлети, палачинки, традиционни български закуски като мекици и баница.
На бюфета на закуска ви очакват над 100 компонента включително предлагаме английска закуска, български био храни, здравословни храни, прясно изпечени кроасани, плодове, безалкохолни и топли напитки. 

Обяд: 12:00 – 14:00
Топлия и студения бюфет на основания ресторант на Imperial Palace Hotel 5*, включва голямо разнообразие от традиционни български и европейски блюда,както и многообразие от възхитителни десерти, сокове, кафе, чай, както и нискоалкохолни напитки като вино и наливна бира.

Вечеря: 18:00 – 21:00
Всяка тематична вечер нашия Главен готвач обещава да ви впечатли с карвинг, първокласно обслужване и изобилие от апетитни деликатеси. За любителите на сладките изкушения нашия кулинарен екип предлага разнообразие от торти, петифури, сладоледи и плодови десерти.
За вечеря в ресторанта се сервират безалкохолни напитки, разнообразие от сокове, кафе, чай, както и нискоалкохолни напитки като вино и бира.

Стил на ресторант: Бюфет
Дрес код: Спортно елегантно
Кухня: Международна
Капацитет: 400 места 
Тютюнопушене: Не
Работно време: 07:30 - 10:00; 12:00 - 14:00; 18:00 - 21:00

Ако ви е необходимо детско столче за хранене, трябва само да се обърнете към персонала на ресторанта и ще ви бъде предоставено.