Предимства на програмата SB Royal Hotels
• Отстъпка в цената за нощувка
• Гарантираме най-добрата цена онлайн
• Ранно настаняване или късно напускане
• Актуални промоции и оферти

1.    Отстъпка в цената от стандартните цени за настаняване при директна резервация в хотел от SB Royal Hotels за Вас и гостите, настанени във Вашата стая
SB Royal Hotels – Сребърна карта: 10% отстъпка
SB Royal Hotels – Златна карта: 15% отстъпка
SB Royal Hotels – Платинена карта: 20% отстъпка

2.    Гарантираме най-добрата цена онлайн! *
3.    Възможност за ранно настаняване (след 12.00 ч.) или късно напускане (до 16.00 ч.), при възможност и предварително потвърждение от съответния хотел.
4.    Регулярно изпращане до Вас на нашите актуални промоции и оферти (до посочената от Вас електронна поща).

Как да станете член?

Направете вашата регистрация в Лоялната програма на SB Royal Hotel


Всеки клиент, реализирал съответния брой оборот в нощувки в рамките на две години, считано от датата на попълване на форма за регистрация, има възможността да стане наш лоялен клиент и да получи достъп до програмата „Лоялен клиент”, както следва:
SB Royal Hotels – Silver card: при регистрация в платформата
SB Royal Hotels – Gold card: при реализиран оборот от 5000 лв в нощувки
SB Royal Hotels – Platinum card: при реализиран оборот от 15000 лв в нощувки

Условия
* Ако в момента на резервиране намерите същата оферта за хотел на SB Royal Hotels на друг уебсайт на по-ниска цена, свържете се със съответния хотел веднага и ние ще ви предоставим същата цена минус отстъпката за лоялен клиент. Трябва само да ни предоставите линк към офертата на другия уебсайт (не повече от 24 часа след резервиране), показващ, че цената е за същия хотел, период на престой, тип настаняване, брой гости, услуги включени в цената, условия за резервации и анулации, и др.
Условието не важи в случай, че сте член на лоялна или друга програма на другия уебсайт, ползвате специални условия или уебсайтът е с насоченост към пазар извън България.

• След вход в уебсайта на хотел „Империал Палас Хотел” и хотел „Синя Перла” при всяка оферта е отбелязано дали върху дадената оферта се прилага отстъпката за лоялен клиент. В случай, че това не е отбелязано, отстъпката не се прилага.

• Чрез попълване на формата за регистрация, Вие заявявате желанието си да станете лоялен клиент на SB Royal Hotels и приемате условията по програмата. В случай, че сте реализирали необходимия минимален брой точки и съгласно условията описани тук, ще достъп до програмата ни „Лоялен клиент”.

• Можете да се възползвате от отстъпките, които предлага „Лоялен клиент”, само ако направите своята резервация директно (без посредници) в хотелите от SB Royal Hotels - хотел „Империал Палас Хотел” и хотел „Синя Перла”

• Регистрацията е валидна за пълнолетни лица, поименна е и не може да се преотстъпва. В случай, че нямате реализирани нощувки в рамките на 2 календарни години, клиентският Ви номер може да бъде анулиран, за което ще получите уведомление на посочената от Вас електронна поща.

• За една резервация може да се прилага отстъпката само на 1 клиентски номер, не се комбинират отстъпките на 2 или повече клиентски номера за една и съща резервация. Отстъпката важи само за стаята, в която е настанен титулярят и се прилага в момента на резервиране – отстъпката не може да се прилага върху вече направени резервации.

• SB Royal Hotels има право да променя условията на програмата „Лоялен клиент” по всяко време и без предизвестие. Моля, следете актуалните условия на сайта.

След попълване на формуляра ще получите e-mail с потвърждение, че успешно е преминал процесът на регистрация. От този момент можете да използвате предимствата на „Лоялен клиент”.

След изпращане на заявката ще получите e-mail с потвърждение, че успешно е преминал процесът на регистрация, заедно с клиентски номер. От този момент можете да използвате предимствата на „Лоялен клиент”.