Резервирай

За нас

Великолепният Империал Палас Хотел 5* ви предлага несравним кралски лукс, прекрасни панорамни гледки, първокласно обслужване и много забавления.

 

Един ресторант и пет бара ще ви поглезят с изключителни кулинарни изкушения, докато обширните съоръжения за спорт и отдих, включващи един от най-големите открити басейни в Слънчев бряг, ще подобрят вашето здраве и красота.

 

Тази невероятна империя на лукса ще добави специален щрих към вашата лятна семейна ваканция, романтична почивка или фирмено събитие. Бъдете наши гости!

За хотела

Разположен на първа линия на един от най-красивите пясъчни плажове в България и вдъхновен от пищния и бляскав стил на древната Римска империя, Империал Палас Хотел 5* ви предлага изживяване, на което да се насладите и което да запомните....

Екип

Нашият екип от опитни професионалисти ще се погрижи за всяка подробност, за да превърне ваканцията ви в приятно и незабравимо изживяване.

Местоположение

Разположен на един от най-красивите пясъчни плажове в България, Империал Палас Хотел 5* се намира на 30 км. от летище Бургас и само на 3 км. от рая на удоволствията Кикки Бийч....

За Вашето луксозно

ИЗЖИВЯВАНЕ